46-годишната Мария Илиева иска още деца от Междуречки

Поп певицата Мария Илиева, която за втора поредна година е част от журито на „Гласът на България“, и партньорът й, бизнесменът Александър Междуречки, отлагат сватбата си. Въпреки слуховете, че вече са сключили брак, Илиева опроверга тази информация. Тя заяви, че не е имало тайна сватба и че имат други приоритети в момента, но не изключват възможността да се оженят в бъдеще. Илиева подчерта, че обича празненствата около любовта, но не смята, че бракът е необходим, за да се вречеш във вярност на някого.

Мария Илиева и Александър Междуречки имат тригодишна дъщеря на име София. Междуречки, който е син на известния бивш кмет на София Петър Междуречки, се занимава с бизнес и избягва публичността. Той се запознава с Илиева чрез общи приятели и бързо се влюбва в нея, въпреки 7-годишната възрастова разлика между тях.

Илиева изрази желание да има още деца и сподели, че децата й често я придружават на концерти и участия. Тя има шестгодишен син Александър от предишната си връзка с Георги Михайлов.

Мария Илиева е имала връзки с няколко известни млади мъже, включително рапъра Атанас Колев и актьора Иво Аръков. Връзката й с Колев приключи скандално, а според режисьора Люси Иларионов, Илиева е имала отношения с няколко млади изпълнители, за които е била жури, което той нарече конфликт на интереси.

Добави коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Бъдете в крак с най-важните новини

С натискането на бутона за абониране потвърждавате, че сте прочели и сте съгласни с нашата Декларация за поверителност и Условия за ползване