ЦСКА пусна абонаментни карти с ликовете на три от своите легенди

ЦСКА започна продажбата на абонаментни карти за сезон 2024/2025 г. като част от кампания за почитане на най-големите легенди на клуба. На картите са изобразени ликовете на Манол Манолов – Симолията, Димитър Миланов – Пижо и Стефан Божков. Цените на картите варират от 65 до 3100 лева и отразяват трите домакинства, на които отборът ще играе без публика.

Клубът обяви, че тазгодишните абонаментни карти са част от по-голяма кампания, изпълнена със спомени и почит към великите личности в историята на ЦСКА. Ликовете на Манол Манолов, Димитър Миланов и Стефан Божков ще украсяват не само картите, но и стенопис на базата в Панчарево, напомняйки за техния дух, жертвоготовност и морал.

Тези три легенди са били сред основните лидери на един ненадминат отбор и техните истории ще бъдат почитани през целия сезон. Клубът обещава, че в бъдеще ще обръща внимание и на други герои от миналото на ЦСКА, за да не бъдат забравени от бъдещите поколения.

Добави коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Бъдете в крак с най-важните новини

С натискането на бутона за абониране потвърждавате, че сте прочели и сте съгласни с нашата Декларация за поверителност и Условия за ползване