ЦСКА София представи новото ръководство на клуба

ЦСКА представи новата организационна структура в клуба след смяната на собствеността. Основните акционери са Национален фонд за спорт, култура, изкуство и наука, с учредител Данаил Илиев, и легендарният футболист Христо Стоичков като физическо лице.

В Управителния съвет на клуба влизат Стоян Орманджиев, Филип Филипов и Ангел Борисов. Изпълнителни директори със споделена отговорност са Стоян Орманджиев и Филип Филипов, като първият ще отговаря за администрацията, а вторият – за спортно-техническата част.

На пресконференцията, организирана днес, Орманджиев заяви, че плановете на новите собственици са дългосрочни и добре подплатени. Той изрази съжаление липсата на успехи на ЦСКА и заяви, че клубът трябва да бъде конкурентноспособен в Европа.

Технически директор на клуба ще бъде Михаил Александров, който ще се грижи за организацията на мачовете и инфраструктурата на клуба. Новият финансов директор на ЦСКА ще бъде Петър Стоянов, който има дългогодишен опит в тази сфера. Главен скаут на отбора ще бъде Иван Славов, а в международния отдел на клуба ще бъде представено ново лице.

Добави коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Бъдете в крак с най-важните новини

С натискането на бутона за абониране потвърждавате, че сте прочели и сте съгласни с нашата Декларация за поверителност и Условия за ползване