Гласувах за мир, за социална справедливост, за край на сглобките и на договорките на тъмно, и на паралелната държава, заяви Корнелия Нинова

Лидерът на БСП, Корнелия Нинова, заяви, че е гласувала за мир, социална справедливост, прекратяване на задкулисните договорки и паралелната държава, както и за ред и стабилност в България. Тя даде своя вот в 25-то ОУ „Петър Берон“ в София.

На европейските избори, Нинова сподели, че е подкрепила кандидати, които поставят българския интерес на първо място в Европейския съюз. Тя избра да гласува с хартиена бюлетина, защото я смята за по-сигурна. Очаква по-висока избирателна активност в сравнение с предишните избори, на базата на впечатленията си от обиколките в страната, като по-високата активност би означавала и по-висока легитимност.

Нинова подчерта, че след изборите трябва да се направи всичко възможно да се състави кабинет, за да се осигури стабилност на страната. Тя посочи, че за БСП успешното и трайно правителство трябва да бъде надпартийно, експертно, срочно и програмно.

Относно организацията на изборите, Нинова отбеляза, че сутринта не е имало много сигнали за проблеми, но по време на кампанията са постъпили много сигнали за натиск и купуване на гласове.

Добави коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Бъдете в крак с най-важните новини

С натискането на бутона за абониране потвърждавате, че сте прочели и сте съгласни с нашата Декларация за поверителност и Условия за ползване