Христо Иванов призова българите да гласуват и да изберат най-малкото зло или най-малкото добро, което виждат

Христо Иванов, един от лидерите на коалиция „Продължаваме промяната – Демократична България“, призова българите да излязат и да гласуват, като изберат най-малкото зло или най-малкото добро, което виждат. Той подчерта, че днес е денят, когато народът се произнася, и е важно да не оставят България на самотек. След като гласува в 93-то СУ „Александър Теодоров-Балан“, Иванов подчерта, че ако гражданите останат вкъщи, ще получат това, което не им харесва в политиката, умножено по две. Той призова хората да излязат и да гласуват.

Иванов обясни, че на парламентарните избори е гласувал за мнозинство за нормална европейска България, която продължава с реформите и развитието напред, а не се връща назад и на Изток. На европейските избори той гласува за изпращането на хора в Европейския парламент, от които няма да се срамуваме, и добави, че не иска България да бъде оставена в ръцете на Пеевски.

По въпроса дали коалицията е готова да преговаря с ГЕРБ и ДПС след изборите, Иванов заяви, че с ДПС няма опция за преговори, а ГЕРБ са изгорили всички възможни допирни точки през последните месеци. Той изрази надежда да бъде намерен начин да се избегнат нови избори през есента.

Добави коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Бъдете в крак с най-важните новини

С натискането на бутона за абониране потвърждавате, че сте прочели и сте съгласни с нашата Декларация за поверителност и Условия за ползване