Ивелин Михайлов: Депутати от „Величие“ ме заплашват

Ивелин Михайлов, един от основателите на партия „Величие“, заяви, че е получил заплахи от депутати от собствената си парламентарна група. Михайлов твърди, че е бил заплашван с унищожение на репутацията и икономическа или физическа вреда. Той уточни, че тези заплахи са свързани с депутати, които до скоро са нямали значителни финансови средства, но сега му предлагат международна защита и разрешаване на проблеми за милиони.

Михайлов също така допусна, че някои депутати от „Величие“ биха подкрепили правителство в рамките на 50-ото Народно събрание, но очаква това да стане с третия мандат на ИТН, като някои от тях са изразили готовност да гласуват за програмно правителство, вместо експертно. Той посочи, че заплахите са дошли след разговор с ръководството на парламентарната група и добави, че утре ще направи изявление, на което ще присъстват и депутати, за да потвърдят неговите твърдения и информацията за заплахите.

Добави коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Бъдете в крак с най-важните новини

С натискането на бутона за абониране потвърждавате, че сте прочели и сте съгласни с нашата Декларация за поверителност и Условия за ползване