Калин Стоянов за поисканата му оставка от ПП-ДБ: Това за тях е фиксидея

Министърът на вътрешните работи Калин Стоянов коментира настояването на ПП-ДБ да подаде оставка след инцидента с младежа, чиято челюст беше счупена от служител на МВР. Стоянов заяви, че не е изненадан от това искане, тъй като тази политическа формация отдавна има фиксидея да използва криминални случаи за атаки срещу МВР и него лично. Той отбеляза, че последният опит на ПП-ДБ е бил пълен провал.

Стоянов подчерта, че всички политически партии в парламента са се убедили и изразили, че става въпрос за криминален случай, който е бил политизиран от въпросната формация. Той добави, че отново е станала ясна тежката омраза на тези хора към МВР и неприязънта им към служителите на министерството.

Министърът информира, че ще бъде направен подробен анализ на служителя на МВР, включително резултатите му на изпитите и евентуални пропуски от страна на Института по психология. Стоянов уточни, че ведомството разполага с информация, че преди да бъде приет в МВР, този човек е работел като охранител и вероятно е извършвал нерегламентирана дейност.

Добави коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Бъдете в крак с най-важните новини

С натискането на бутона за абониране потвърждавате, че сте прочели и сте съгласни с нашата Декларация за поверителност и Условия за ползване