Министър Глушков: „Взаимодействието между държавата, бизнеса, федерациите и клубовете е важно за развитието на спорта“

Министърът на младежта и спорта, Георги Глушков, заяви, че взаимодействието между държавата, бизнеса, федерациите и клубовете е ключово за развитието на спорта. Той направи това изявление на благотворителна вечер, организирана от „Еврохолд“, където бизнес представители се запознаха с дейността на федерациите по волейбол, баскетбол и тенис. Глушков подчерта, че тези спортове имат много популярни представители, които представят България на най-високо ниво и са отлична реклама за страната. Той изрази надежда, че срещата ще има положителни резултати и благодари на организаторите за подкрепата им към спортните таланти на България.

На събитието присъстваха ключови фигури като председателя на Надзорния съвет на „Еврохолд“ Асен Христов, председателя на Българската федерация по волейбол Любо Ганев, изпълнителния директор на Българската федерация по баскетбол Филип Виденов, управителя на Националния тенис център Георги Дончев и известни спортисти като Цветана Пиронкова, Виктория Томова, Теодор Салпаров, Димо Тонев и Павлин Иванов.

Добави коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Бъдете в крак с най-важните новини

С натискането на бутона за абониране потвърждавате, че сте прочели и сте съгласни с нашата Декларация за поверителност и Условия за ползване