След години на догадки, Наоми Кембъл разкри, че децата ѝ са от сурогатна майка

Наоми Кембъл разкри, че децата ѝ са родени от сурогатна майка, слагайки край на години спекулации. През 2021 г. супермоделът обяви, че има новородена дъщеря, което предизвика изненада в света, тъй като преди това не беше споделяла, че очаква дете. През юни 2023 г. Кембъл разкри, че има второ дете – син, който се е родил, когато тя е била на 53 години.

Макар че през годините се разпространяваха спекулации дали децата й са били родени чрез сурогатно майчинство или осиновяване, самата Кембъл потвърди, че децата са родени от сурогатна майка. В интервю за The Times тя се определи като „самотна майка“ и потвърди, че е използвала сурогатна майка.

Наоми Кембъл сподели, че е пазила в тайна предстоящото раждане на дъщеря си и изрази надежди за по-добър свят за децата си, като заяви, че те са нейният приоритет. Тя сподели и своето желание да има деца и подчерта, че майчинството струва финансов стрес, но си заслужава всичко.

Добави коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Бъдете в крак с най-важните новини

С натискането на бутона за абониране потвърждавате, че сте прочели и сте съгласни с нашата Декларация за поверителност и Условия за ползване