Среднощна гонка, завършила с побой в центъра на Перник

Среднощна гонка с няколко автомобила и побой в центъра на Перник, като резултатът е няколко пострадали души. След инцидента е задържан един човек, който е добре познат на полицията.

Всичко започнало, когато шофьор настигнал друг автомобил и без причина го ударил няколко пъти отзад. След това се стигнало до физически удари. По време на инцидента в центъра на града пострадали и случайни минувачи.

Майката на един от пострадалите, Галина Георгиева, разказа пред БНТ, че синът ѝ не е засичал другата кола и не е имал никакъв контакт с другия шофьор. Той бил изненадан от ударите отзад и когато излязъл да разбере какво се случва, другият шофьор се опитал да го удари. Синът ѝ се качил обратно в колата и тръгнал, но бил настигнат и ударен по-силно. Страхувайки се да не бъде избутан от мост, синът ѝ решил да спре отново. Тогава отново се стигнало до удари между тях, синът ѝ паднал на земята, а другият шофьор се качил в джипа си, ударил колата му за последно и потеглил.

Полицията в Перник съобщи, че мъжът вече е привлечен като обвиняем и е задържан за 72 часа. Днес ще бъде поискано задържането му под стража.

Добави коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Бъдете в крак с най-важните новини

С натискането на бутона за абониране потвърждавате, че сте прочели и сте съгласни с нашата Декларация за поверителност и Условия за ползване