Стилиян Петров празнува 23 години брак със съпругата си Паулина

Бившият капитан на българския национален футболен отбор, Стилиян Петров, отбеляза 23 години от сватбата със съпругата си Паулина. Той сподели трогателно послание в „Инстаграм“, поздравяйки своята любима за дългогодишния им съюз. В поста си, Петров сподели снимки от деня на техния брак, както и от други важни моменти в тяхната обща история.

Стилиян и Паулина се ожениха на 9 юни 2001 година и имат двама сина – Стилиян-младши, който е на 21 години, и 17-годишния Кристиян. Семейството живее в Обединеното кралство.

Паулина и цялото семейство бяха подкрепа за футболната легенда през неговата борба с левкемията. Стилиян Петров беше диагностициран с онкологичното заболяване през 2012 година, но след интензивно лечение успя да го преодолее. Той често изтъква, че най-голямото му вдъхновение и сила идват от подкрепата на близките му.

След края на борбата си с левкемията, Стилиян Петров създаде фондация, чрез която помага на хора, засегнати от това тежко заболяване.

Добави коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Бъдете в крак с най-важните новини

С натискането на бутона за абониране потвърждавате, че сте прочели и сте съгласни с нашата Декларация за поверителност и Условия за ползване