Светлана Гущерова пребита от бореца Кирил Терзиев пред децата ѝ

„Кирил Терзиев ми счупи предните зъби пред очите на децата ми!“, написа Светлана Василева късно снощи в Инстаграм. Моделката твърди, че известният борец я пребил в колата ѝ пред очите на три от децата ѝ.

„Това се случи, след като забелязах, че ме следи. Спрях, за да го попитам защо ме следи, след като бях заплашвана от една година от него. Досега мълчах! Но след като ми посегна през прозореца на колата ми – пак повтарям – пред очите на трите ми деца, чашата преля“, разкри Василева.

Тя също така заяви, че органите на реда не обръщат внимание на сигналите ѝ. „Преди 30 минути се обадих в полицията и още няма екип на място. Подкупна ли е полицията? Страхувам се“, сподели още Светлана в социалната мрежа.

В началото на годината моделката сподели, че е била заплашвана с киселина и се страхува за своята и сигурността на семейството си. Тогава тя не разкри кой е автор на психическия тормоз, а само намекна: „Пазете се от приятели“.

Кирил Терзиев е женен и има 10-годишен син. Досега не е имало индикации за проблеми в отношенията им. Неясна остава и връзката между двамата.

Добави коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Бъдете в крак с най-важните новини

С натискането на бутона за абониране потвърждавате, че сте прочели и сте съгласни с нашата Декларация за поверителност и Условия за ползване