ЦСКА София започна подготовката си за новия сезон

Отборът на ЦСКА София започна подготовката си за сезон 24/25 с първото занимание на клубната база в Панчарево под новото ръководство на старши треньора Томислав Стипич.

Всички футболисти се явиха на време на тренировката, освен тези, които получиха допълнителни почивни дни – Християн Петров, Георги Чорбаджийски, Амос Юга и Сейни Санянг, поради участието им с националните отбори.

Към отбора се присъедини новото попълнение Иван Тасев, който пристигна от Пирин. Върнаха се и футболистите, преотстъпени през миналия сезон – Асен Дончев, Марк-Емилио Папазов, Симеон Александров и Росен Маринов. Младите перспективни футболисти от академията – Юлиян Илиев, Наско Цеков, Лъчезар Иванов, Петко Панайотов, Алесандро Николов и Теодор Апостолов, също започнаха подготовката.

От днес отборът ще има по две тренировки на ден. Предстоят медицински прегледи в понеделник и вторник, а на 22 юни е планирана първата контролна среща срещу Беласица (Петрич) на базата в Панчарево. На следващия ден, 23 юни, ЦСКА ще замине за лагер в Банско.

Открита тренировка за медии на ЦСКА е предвидена за 19 юни (сряда).

Добави коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Бъдете в крак с най-важните новини

С натискането на бутона за абониране потвърждавате, че сте прочели и сте съгласни с нашата Декларация за поверителност и Условия за ползване