Динко Динев вдига сватба с дългогодишната си половинка

Строителният предприемач Динко Динев, който през последните години предпочиташе да не бъде в центъра на вниманието, отново стана тема за разговори в светските кръгове с новината за предстоящата си сватба. На 29 юни той ще се ожени за Даниела Неделчева, с която са заедно вече 10 години и с която има син на име Борис.

Макар Динев да има седем деца от пет различни жени, той е сключил граждански брак само веднъж – с майката на най-големите си синове Димитър и Георги – Нели. Наследниците на Динев са учили в престижни университети като Кеймбридж и активно участват в семейния бизнес.

Булката, която успяла да заведе Динев за втори път пред олтара, е третата подгласничка на „Мис България 2013“, но привлича вниманието не само с красотата си, а и с талантите и образованието си. Когато двамата се срещат, бъдещата булка е на 24 години. Тя е родена в Бургас и завършва езикова гимназия, след което продължава да се развива.

Даниела е завършила магистратура по Психология на английски език в Софийския университет. В момента тя е арт директор в компанията, като управлява Амфитеатър „Арена“ и организира събитията на марината.

Добави коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Бъдете в крак с най-важните новини

С натискането на бутона за абониране потвърждавате, че сте прочели и сте съгласни с нашата Декларация за поверителност и Условия за ползване