Ето кои са новите водещи в „Гласът на България“

Владимир Зомбори и Боряна Братоева ще бъдат новите водещи на „Гласът на България“ през есента по bTV. Те са големи фенове на музикалното риалити и с голямо желание ще се потопят в ролята си в предстоящия единадесети сезон.

Владо Зомбори споделя, че е щастлив от възможността да бъде водещ и че се чувства на мястото си. Боряна Братоева разказва за емоционалното си преживяване по време на снимките и е радостна, че ще работи професионално с Влади, с когото са приятели от години. Тя допълва, че двамата имат различни темпераменти, но се допълват чудесно и нямат търпение зрителите да се насладят на новия сезон.

Зомбори и Братоева са известни и харизматични актьори, популярни както в театъра, така и на телевизионния екран. С влизането си в „Гласът на България“, те вече носят нова енергия и страст на сцената.

Снимките за новия сезон на популярното шоу започнаха преди няколко дни. В треньорските кресла отново ще бъдат DARA, Мария Илиева, ГРАФА и Иван Лечев, които очакват да открият най-добрия глас на България за 2024-та. Водещите Влади Зомбори и Боряна Братоева ще се грижат за динамиката и емоциите на сцената и зад нея.

Добави коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Бъдете в крак с най-важните новини

С натискането на бутона за абониране потвърждавате, че сте прочели и сте съгласни с нашата Декларация за поверителност и Условия за ползване