Психиатри правят експертизи на Светлана Гущерова и Кирил Терзиев 

Светлана Гущерова и Кирил Терзиев ще преминат психиатрични експертизи в рамките на разследване за побой, за който Гущерова твърди, че е извършен от бореца Терзиев. Софийската районна прокуратура е разпоредила съдебно-психиатрични и психологични експертизи и за двамата. Изследванията ще определят дали Гущерова е изпитала страх и дали има психични травми, а за Терзиев ще се установи дали е в добро психично здраве и е осъзнавал действията си.

Назначена е и видеотехническа експертиза на кадри от улични камери, за да се потвърди автентичността им и да се идентифицират участниците. На видеото се вижда как мъж хваща косата на Гущерова през прозореца на колата й и я издърпва, при което тя се удря. Дали мъжът е Терзиев и дали жената е Гущерова предстои да се установи.

Записът сам по себе си не може да се използва като доказателство в съда, освен ако не бъде потвърден от поне двама свидетели. Прокуратурата разследва случая като заплаха за убийство, тъй като няма доказателства за побой.

Светлана Гущерова твърди, че Терзиев й е счупил зъбите пред децата й, докато Терзиев отрича обвиненията и заявява, че не е докосвал Гущерова. Той твърди също, че има финансови спорове с нея и други хора. След инцидента Гущерова е подала сигнал до прокуратурата, а Терзиев е призован и освободен с мярка за неотклонение „подписка“.

Добави коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Бъдете в крак с най-важните новини

С натискането на бутона за абониране потвърждавате, че сте прочели и сте съгласни с нашата Декларация за поверителност и Условия за ползване