Футболна академия Арда 1924 в Кърджали обяви благотворителен турнир в подкрепа семейството на свой колега от Варна

Футболна академия Арда 1924 и Детски футболни турнири Paradise организират благотворителен турнир за деца, за да помогнат на треньора от школата на МФК Тича 1996, Деян Такиев, и неговото семейство. Президентът на кърджалийската академия, Альоша Синабов, потвърди новината за БТА.

Турнирът ще се проведе на 6 юли в рамките на един ден и ще бъде във формат Футбол-5 за деца, родени през 2016, 2017 и 2018 година. Всички събрани средства от таксите за участие ще бъдат дарени на Деян Такиев. Неговата съпруга е диагностицирана с аплазия на костен мозък и се нуждае спешно от трансплантация на костен мозък, за да може да продължи да живее нормално.

Крайният срок за записване за турнира е 21 юни, а програмата на събитието ще бъде обявена на следващия ден. Организаторите от академия Арда 1924 и Детски футболни турнири Paradise изразиха надежда, че приятелски клубове ще се присъединят към каузата, за да се събере необходимата сума за помощ на младото семейство с едногодишно дете.

„Заедно можем много! Доказвали сме го много пъти… Нека помогнем и сега!“, призовават организаторите, които не за първи път подкрепят благотворителна инициатива.

Добави коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Бъдете в крак с най-важните новини

С натискането на бутона за абониране потвърждавате, че сте прочели и сте съгласни с нашата Декларация за поверителност и Условия за ползване