Jacob Collier записва песен с „Мистерията на българските гласове“ в София

Шесткратният носител на „Грами“ Джейкъб Колиър ще изнесе концерт в София на 11 юли заедно със световноизвестния български хор „Мистерията на българските гласове“. На сцената ще бъдат още маестро Георги Андреев и Quarto Quartet. Публиката също ще участва активно в шоуто.

След концерта, Колиър ще запише песен с хора. Творбата „All Around You“ ще бъде включена в делукс версията на новия му албум, като българската публика ще я чуе за първи път на живо.

29-годишният мултиинструменталист, композитор и продуцент, който има за ментор Куинси Джоунс и е работил с имена като Хърби Ханкок, Колдплей и Ханс Цимер, пристига в София за уникален концерт. В програмата ще участват композиторът Георги Андреев и Quarto Quartet, които ще изпълнят части от програмата „Гласове и струни“ заедно с „Мистерията на българските гласове“.

Колиър е известен със своето необикновено музикално творчество и харизматични изпълнения. Той ще включи и гласовете на публиката в своето шоу, което е негова запазена марка. Този концерт ще бъде втората му поява в България след участието му в „A to Jazz Festival“ преди пет години.

Концертът в София е част от началната фаза на европейското му турне, което в момента преминава през големите концертни зали в Съединените щати. За Колиър, който отдавна е фен на „Мистерията на българските гласове“, този концерт е сбъдната мечта.

Програмата на концерта ще бъде разделена на три части: първата част ще включва изпълнения на „Мистерията на българските гласове“, във втората част ще излезе Джейкъб Колиър, а третата част ще представи съвместни изпълнения на Колиър и българския хор, включително песента „All Around You“.

Добави коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Бъдете в крак с най-важните новини

С натискането на бутона за абониране потвърждавате, че сте прочели и сте съгласни с нашата Декларация за поверителност и Условия за ползване