Децата на Анджелина Джоли и Брад Пит се отдалечават все повече от баща си

На 27 май, на своя 18-и рожден ден, Шайло, биологичната дъщеря на Анджелина Джоли и Брад Пит, предприе правни действия, за да се откаже от фамилията на баща си. Този ход предизвика шок, въпреки че ситуацията между родителите ѝ беше напрегната в продължение на години. Джоли и Пит имат шест деца – четири осиновени и две биологични деца.

Отношенията между Джоли и Пит се влошиха още през 2016 година, когато започна разводът им, който все още не е финализиран поради липса на съгласие по важни въпроси, включително правата над децата им. През 2021 година съдът им предостави съвместно попечителство, което обаче нито едно от страните не прие, продължавайки съдебната битка.

Решението на Шайло да се откаже официално от фамилията на баща си е показателно за нейното нежелание да поддържа отношения с Пит. Ако нейното искане бъде одобрено, официалното й име ще бъде Шайло Нувел Джоли.

Предполага се, че мотивът за този ход е силното въздействието на Джоли върху дъщеря ѝ, като актрисата твърди, че дъщеря им била подлагана на физическо и вербално насилие от страна на Пит. Шайло се занимава активно с танци и е силно повлияна от твърденията на майка си за насилието.

Пит е „разстроен“ от решението на дъщеря си, твърдят негови близки източници. Не е ясно каква е истинската причина за решението на Шайло, но е ясно, че тя не е първата от семейството, която изразява желание да се разграничи от Брад Пит.

Добави коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Бъдете в крак с най-важните новини

С натискането на бутона за абониране потвърждавате, че сте прочели и сте съгласни с нашата Декларация за поверителност и Условия за ползване