Лео Бианки с приказна сватба

Италианският готвач Лео Бианки сподели трогателни моменти от сватбата си с любимата Лучия. На снимките от специалния им ден двойката е изпълнена с усмивки, застанали пред обектива, държейки блестящите си брачни халки. Булката е избрала елегантна бяла рокля, докато Лео се появява в нестандартен, но стилен лилав костюм. Техните синове, Матиа и Николо, следвайки стила на бащата си, са облечени в бели ризи и елегантни лилави елечета и папийонки.

Поздравленията за младоженците не закъсняха, включително от известни личности като Евгения Джаферович, шеф Кустев и Мика Стоичкова, които изразиха своите пожелания за всичко най-хубаво на семейството.

След 20 години съвместен живот, Лео и Лучия решили да се оженят, вдъхновени от своите малки синове. Церемонията се проведе в красив замък близо до техния роден град в Италия, в тесен кръг семейство и близки. В интервю за „На кафе“ те разкриха, че сватбата им ще носи български привкус, тъй като България вече е важна част от тях. „Ще има мед от рози“, сподели Лучия.

Романтичното предложение на Лео се случва по време на шоуто на известен комик в Италия. Идеята му първоначално била да предложи на Лучия на концерт на Ерос Рамацоти, но самият певец го убедил, че това е изтъркано.

Лео и Лучия се запознават през 2004 година в Италия, когато той е част от музикална група, а тя е хип-хоп танцьорка. Любовта между тях се зародила бързо, а когато Лео решава да се премести в България, Лучия без колебание следва това решение.

Добави коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Бъдете в крак с най-важните новини

С натискането на бутона за абониране потвърждавате, че сте прочели и сте съгласни с нашата Декларация за поверителност и Условия за ползване