Лято е! Басейните на открито в Пловдив отвориха

Летните басейни в Пловдив и околността отвориха за посетители, като повечето от тях работят с минимално увеличение на цените. Входните такси са подходящи за различни бюджети, като цените в събота и неделя са по-високи от тези в делничните дни.

Например, плувният комплекс „Нептун“ е сред най-посещаваните и е увеличил входната си такса със символичен 1 лв., като сега влизането струва 10 лв. Басейнът „Острова“, разположен до парк „Отдих и култура“, предлага вход от 15 лв. за възрастни и 10 лв. за деца до 10 години, включващи шезлонг и чадър, а за наемане на шатра се заплащат 40 лева.

Някои басейни, като „Колибри“, са запазили цените си от миналата година. Той предлага вход за възрастни през делничните дни за 20 лв. и за уикенда за 30 лв., с включен чадър и шезлонг, докато за деца до 7 години е безплатно.

Басейнът на „Парк и СПА Хотел Марково“ работи с цена от 25 лв. през делничните дни и 35 лв. през уикенда за възрастни, а за деца от 4 до 12 години влизането струва 10 лв. през делничните дни и 15 лв. през уикенда. Работното време е от 09:00 до 18:00 часа.

Басейнът в с. Белащица възнамерява да отвори скоро с вход от 20 лв. през делничните дни и 30 лв. през уикенда за възрастни, с включени шезлонг и чадър. За деца цените са от 10 лв. през делничните дни и 15 лв. през събота и неделя.

Очаква се до средата на юни да отвори и басейнът в комплекс „Рачич“, а басейните на хотел „Санкт Петебрург“ ще се отворят на 6 юни. Всички предлагат различни варианти за развлечения и удобства, като цените са съобразени с тяхната атрактивност и услуги.

Добави коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Бъдете в крак с най-важните новини

С натискането на бутона за абониране потвърждавате, че сте прочели и сте съгласни с нашата Декларация за поверителност и Условия за ползване