Мат Деймън притеснен за Бен Афлек, правил отчаяни опити да му попречи отново да посегне към алкохола

Мат Деймън е предупредил Бен Афлек за потенциалните последици от повторното му събиране с Дженифър Лопес и възможността една евентуална раздяла да му се отрази тежко. Според източници, Мат отчаяно се е опитвал да попречи на най-добрия си приятел и бивш алкохолик да посегне отново към алкохола, особено предвид нарастващите спекулации относно състоянието на брака на Афлек.

Въпреки че нито Афлек, нито Лопес са коментирали публично ситуацията, слуховете за криза в брака им се засилват, след като двамата не са били снимани заедно повече от месец. Афлек е бил забелязан без брачната си халка, докато Лопес е била на самостоятелна ваканция в Италия.

Деймън е посъветвал Афлек да се фокусира върху работата си, за да не изгуби професионалните си цели на фона на предполагаемите проблеми в брака му. Мат е помогнал на Бен да се съвземе след първата му раздяла с Лопес и сега отново изразява подкрепата си, като му предлага да се концентрира върху работата си.

Афлек държи на мнението на приятеля си, тъй като Деймън има успешен брак със съпругата си Лусиана, който продължава повече от 18 години. Мат и Бен са приятели от детинство и са съавтори на спечелилия Оскар сценарий за „Добрия Уил Хънтинг“. През последните години те основават и продуцентската компания Artists Equity.

Добави коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Бъдете в крак с най-важните новини

С натискането на бутона за абониране потвърждавате, че сте прочели и сте съгласни с нашата Декларация за поверителност и Условия за ползване