Мъж откри странна находка под своя дом

Мъж открил тайна „секс тъмница“ под дома си, построен преди повече от 100 години, докато се занимавал с водопроводни проблеми. След две години живеене т там, той случайно открил скритото мазе чрез отдушник. В публикация в Reddit споделя, че мазето не било споменато в документацията на дома.

Там намерил стари предмети, включително вестник от 1987 г., изтъркани столове, рамка за легло и обезпокоителни лични вещи, включително бележник с информация за сексуално образование, както и други странни предмети.

Според него предишните собственици – семейство с две деца, вероятно са запечатали мазето. Момичето загинало в торнадо, бащата починал в старчески дом, майката в болница, а синът с умствени проблеми починал в дома си.

Мъжът обмисля да отвори мазето, но е разтревожен от миналото му. Потребители в интернет коментират, че мястото прилича на секс тъмница или убежище срещу торнадо.

Добави коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Бъдете в крак с най-важните новини

С натискането на бутона за абониране потвърждавате, че сте прочели и сте съгласни с нашата Декларация за поверителност и Условия за ползване