Нападател на Левски скочи на Сираков

Нападателят на Левски, Рикардиньо, настоява да бъде продаден по всяка цена през летния трансферен прозорец. Бразилецът и неговият мениджър са изключително настойчиви в тази насока и са влезли в конфликт с Наско Сираков, началникът на клуба, заради неизпълнено обещание.

През зимата Рикардиньо получил конкретни оферти от чешкия Виктория Пилзен и руския Сочи. Чехите дори пратили спортния си директор до София, за да уговорят сделката. Въпреки това Левски отказал да го продаде поради други трансферни ангажименти, свързани с Уелтън и Роналдо. Тогава Сираков обещал, че през лятото Рикардиньо също ще напусне клуба, но това не се е случило, което е довело до негово раздразнение.

Според непотвърдена информация в момента има ново конкретно предложение за Рикардиньо, но Левски иска повече пари от предложените. В същото време на клуба очакват нападател, който да замени бразилеца, като вероятно това ще бъде южноамериканец, но не бразилец. Рикардиньо настоява да бъде продаден възможно най-скоро.

Източници от „Герена“ съобщават, че до края на седмицата Наско Сираков ще проведе нов разговор с Рикардиньо относно неговото бъдеще.

Добави коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Бъдете в крак с най-важните новини

С натискането на бутона за абониране потвърждавате, че сте прочели и сте съгласни с нашата Декларация за поверителност и Условия за ползване