Няма информация за подадени сигнали, каза служебният министър Калин Стоянов за жалби от ДПС

Служебният министър на вътрешните работи Калин Стоянов съобщи, че в структурите на областната дирекция и министерството няма информация за подадени жалби и сигнали относно твърденията на част от актива на ДПС за натиск и принуда от страна на председателя Джевдет Чакъров. Той добави, че не е запознат със ситуацията в прокуратурата и е възможно там да има подадени сигнали.

На 8 юли Делян Пеевски заяви, че е оказван натиск върху председателите на областните структури на партията да не присъстват на срещата в София. Според Пеевски, колегите му са били тормозени, заплашвани и натискани, и всички, които са подложени на натиск, ще подадат жалби в МВР. Той бе категоричен, че този натиск не може да продължава и че партията не бива да се разцепва заради няколко човека.

В същото време, министър Калин Стоянов връчи ключовете на 50 нови автомобила на служители от отделите „Пътна полиция“ в областните дирекции на МВР.

Добави коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Бъдете в крак с най-важните новини

С натискането на бутона за абониране потвърждавате, че сте прочели и сте съгласни с нашата Декларация за поверителност и Условия за ползване