Пеевски отговори на Доган: Не съм предател. Никой не може да спре Новото начало!

В официална позиция председателят на ДПС Делян Пеевски изрази съмнения относно автентичността на искането за неговата оставка, изпратено от почетния председател на ДПС Ахмед Доган.

Той сравни ситуацията с минали времена, когато с един телефонен разговор или факс са били заличавани групи хора и структури, наричайки това авторитарен похват, несъвместим с правовата държава. Пеевски заяви, че подобни действия ще бъдат приети с недоумение от Европа и демократичния свят, и определи настояването за оставки като несъстоятелно и противоуставно.

Той изрази загриженост за бъдещето на ДПС, като подчерта успехите на партията, която е станала втора политическа сила и е постигнала рекорден брой депутати. Пеевски се противопостави на искането за оставката си, заявявайки, че няма да предаде доверието на избирателите и че ще продължи да работи за „Новото начало“ и за по-добро бъдеще.

В заключение, Пеевски отбеляза, че двамата с Ахмед Доган се познават много добре и историята ще покаже, че той е бил прав. Той увери, че никой не може да спре „Новото начало“.

Добави коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Бъдете в крак с най-важните новини

С натискането на бутона за абониране потвърждавате, че сте прочели и сте съгласни с нашата Декларация за поверителност и Условия за ползване