Пеевски: Това, което прочетох не мога да повярвам, че го прави почетният председател

Съпредседателят на ДПС, Делян Пеевски, изрази изненадата си от действията на почетния председател Ахмед Доган, който в сряда вечерта поиска оставката му. Пеевски коментира, че действията на Доган разделят партията и подчерта, че той самият не води войни и иска да работи за хората и за обединението на партията.

Коментарите на Пеевски бяха направени малко след като стана ясно, че парламентарната група на ДПС е изключила 17 депутати, близки до Доган. На въпрос дали води война срещу Доган, Пеевски отговори, че не води войни, а иска да работи за хората.

Пеевски обясни, че изключените депутати на практика сами са се изключили, създавайки фракция „ДПС 17“, и че тези действия не са в полза на никого. Той добави, че определени хора се опитват да разрушат ДПС и че тези, които разделят партията, носят отговорността за това.

Когато беше запитан как ще отговори на другия съпредседател Джевдет Чакъров, който също е сред изключените и твърди, че в ДПС се заплашват хора, Пеевски заяви, че е несериозно Чакъров да твърди това, тъй като самият Чакъров постоянно звъни, натиска всички и заплашва.

Добави коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Бъдете в крак с най-важните новини

С натискането на бутона за абониране потвърждавате, че сте прочели и сте съгласни с нашата Декларация за поверителност и Условия за ползване