Пол Маккартни се завръща с два концерта във Франция през декември

Пол Маккартни обяви чрез видеопослание два концерта в парижката La Défense Arena на 4 и 5 декември. Той изрази радостта си от завръщането във Франция, като спомена, че последният му концерт в страната е бил през 2018 г. и че винаги му е било страхотно да свири във Франция.

На 4 и 5 декември 2023 г. Маккартни ще свири в La Défense Arena, най-голямата затворена зала в Европа, където последно през ноември 2018 г. пред 40 000 души изнесе концерт в рамките на световното си турне „Got back“. Това турне е с намек към „Get back“, проекта на „Бийтълс“, който се случва през 1969 г. и води до създаването на „Abbey Road“ и „Let it be“.

Турнето „Get back“ започна в САЩ през 2022 г., след което обиколи Австралия, Мексико и Бразилия през 2023 г. Маккартни и неговите музиканти включват в репертоара си песни от „Бийтълс“, „Уингс“ и соловите му албуми.

Билетите за концертите ще бъдат пуснати в продажба на 21 юни. Междувременно, на 14 юни, излезе албумът „One Hand Clapping“ на Wings, записан през 1974 г., който включва 26 песни, някои от които не са били публикувани досега.

Добави коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Бъдете в крак с най-важните новини

С натискането на бутона за абониране потвърждавате, че сте прочели и сте съгласни с нашата Декларация за поверителност и Условия за ползване