Премиерът за детската болница: Два дни изпълнителят на обекта не извършваше никакви дейности

На 1 юни стартира разчистването на терена на Националната детска болница, както обяви служебният премиер Димитър Главчев преди заседанието на Министерския съвет. Той изрази надежда, че всички ще простят закъснението с един ден, тъй като работата трябваше да започне на 31 май.

Според Главчев бяха предприети действия за съкращаване на срока за разчистване на терена, който първоначално беше планиран за седем месеца. Отбеляза се и успешно съкращаване на срока до два месеца, като се работи през подходящите месеци за тези дейности.

Служебният премиер критикува изпълнителя на обекта за липсата на активност в продължение на два дни, но посочи, че вече са предприети мерки за решаване на проблема.

Главчев отбеляза, че освен разчистването на терена, на заседанието на Министерския съвет са разгледани и други важни теми, като осигуряване на средства за наводненията в Карловско и помощ за украинските бежанци.

Той съобщи също, че ще посети ГКПП „Капитан Андреево“ като част от плана за модернизация на граничните контролни пунктове.

Служебното правителство се ангажира с провеждането на честни и прозрачни избори, като Главчев призова гражданите да гласуват активно, за да има редовно правителство, което да работи за подобряване на живота на хората.

Добави коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Бъдете в крак с най-важните новини

С натискането на бутона за абониране потвърждавате, че сте прочели и сте съгласни с нашата Декларация за поверителност и Условия за ползване