Ще се разведе ли Анита на Рачков само два месеца след сватбата?

Само два месеца след шумната сватба на бившата партньорка на Димитър Рачков с милионера Ник Стемпер, се разпространяват слухове за предстоящ развод. Анита, която стана г-жа Стемпер, може скоро отново да бъде Димитрова заради визови проблеми в САЩ, твърдят нейни познати.

Преди сватбата, Анита сподели, че няма да живее постоянно с младоженеца, тъй като все още няма американска виза. Те планираха да се срещат на различни места по света, докато тя не получи виза като съпруга на Ник. Обаче, в САЩ визи вече се дават по-трудно, което създава проблеми за много двойки, включително за топ модела Цеци Красимирова и милионера Майк Струмейтис. Те също се разведоха след многократни откази за виза и продължителни раздели.

Според познати, бракът на Анита и Ник не е особено стабилен не само заради визовите проблеми, но и защото се оженили твърде рано, само няколко месеца след като се запознали. Те никога не са живели заедно, а такива отношения рядко траят дълго.

Добави коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Бъдете в крак с най-важните новини

С натискането на бутона за абониране потвърждавате, че сте прочели и сте съгласни с нашата Декларация за поверителност и Условия за ползване