УБИТИЯТ В СЛЪНЧЕВ БРЯГ БИЛ ФУТБОЛЕН ТАЛАНТ, ИГРАЛ ЗА ЧЕРНОМОРЕЦ

Цветелин Якимов, известен футболист от Кюстендил, беше убит в кървава свада в Слънчев бряг. Якимов, на 31 години, работел сезонна работа като продавач на футболни тениски и аксесоари, докато лекувал контузия.

Сблъсъкът станал около 19 ч. на крайбрежната алея пред хотел „Гранд“, където Христо Димитров, също работещ в района, го нападнал.Свадата започнала след спор за 21-годишната Ивет, която имала връзка и с двамата мъже. След като Якимов обидил Димитров, последният го наръгал в гърдите, при което Якимов починал по-късно в линейката.

Цветелин Якимов бил известен с футболната си кариера, като е играл за различни отбори, включително Пирин Благоевград и Черноморец Бургас. По-късно се е посветил и на работа като спасител в Кипър, където е играл за АЕ Закаки. В последно време е лекувал контузия и е работил в Слънчев бряг, докато се възстановява.Христо Димитров е арестуван и задържан за 48 часа, а прокуратурата се очаква да поиска постоянното му задържане.

Добави коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Бъдете в крак с най-важните новини

С натискането на бутона за абониране потвърждавате, че сте прочели и сте съгласни с нашата Декларация за поверителност и Условия за ползване