Жена пострада, след като парче бетон от мост в София се стовари на главата и

На 30 май, парче бетон падна върху главата на жена, докато тя e слизала от колата си под моста на ул. „Тинтява“ в София. Инцидентът се случил, когато младата жена, Ванеса Мицкас, затворила вратата на колата си и парчето бетон, с размерите на мобилен телефон, я ударило по главата. Веднага започнало обилно кървене.

Ванеса разказа пред Нова телевизия, че се обадила на Спешна помощ, а няколко момчета, които минали наблизо, ѝ оказали помощ. Тя изрази благодарност към тях. Те се свързали с майка ѝ, която пристигнала бързо, но Ванеса настояла да изчака Спешна помощ, защото кървенето било значително. Тя, момчетата и баща ѝ, който пътувал от Елин Пелин, многократно се обаждали на спешните медици, но линейката така и не пристигнала. Накрая баща ѝ я закарал до най-близката болница.

Ванеса е предприела необходимите действия, за да потърси правата си. Столичната община заяви, че след получаване на сигнала, са изпратили авариен екип, който да обезопаси съоръжението и да отстрани нарушеното бетонно покритие.

Добави коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Бъдете в крак с най-важните новини

С натискането на бутона за абониране потвърждавате, че сте прочели и сте съгласни с нашата Декларация за поверителност и Условия за ползване