Алла Пугачова колабира в Кипър

Примата на съветската естрада Алла Пугачова е колабирала в Кипър, където в момента пребивава. Шоуменът Стас Барецки, близък до певицата, съобщи, че състоянието ѝ е тежко и тя се нуждае от специално лечение. Според Барецки, Пугачова е пострадала от горещия и задушен климат в Кипър. Той предлага да я изпрати за лечение в най-добрата клиника в Беларус, където съветската медицина е на високо ниво и климатът е по-благоприятен за нея.

Барецки подчерта, че в момента Алла няма нито пари, нито добро здраве. Той вярва, че лечението в Беларус ще помогне за нейното възстановяване и че президентът Лукашенко, който никога не е говорил лошо за Пугачова, ще я подкрепи. Според Барецки, хората в Беларус обичат Пугачова и тя може да прекара два месеца там, за да подобри здравето си.

По-рано беше съобщено, че Пугачова има проблеми със сърцето и кръвоносните съдове, и че жегата в Кипър е трудна за нея. Поради това тя планира да се премести в Юрмала, Латвия, където климатът е по-прохладен.

Добави коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Бъдете в крак с най-важните новини

С натискането на бутона за абониране потвърждавате, че сте прочели и сте съгласни с нашата Декларация за поверителност и Условия за ползване