Български съдии и комисари получиха наряди за Европейските първенства по баскетбол при подрастващите

ФИБА отново гласува доверие на българските съдии и комисари, които ще имат назначения на Европейските първенства по баскетбол за подрастващи през това лято.

Венцислав Великов ще свири мачове на шампионата в Дивизия А за момчета до 16 години, който ще се проведе от 9 до 17 август в Гърция. Той е сред реферите за Световното първенство за девойки до 17 години в Мексико от 13 до 21 юли.

Мартин Хорозов ще ръководи мачове от Световното първенство за юноши до 17 години от 29 юни до 7 юли в Турция.

Серафим Петров ще представлява България на Европейското първенство за момчета до 16 години в Дивизия B в Северна Македония от 8 до 17 август.

Стефан Стефанов ще съдийства на Европейското първенство за девойки до 18 години в Дивизия B, което ще се проведе от 2 до 11 август в Румъния.

Владимир Занев ще ръководи мачове на Европейското първенство за младежи до 20 години в Дивизия B в Румъния (12-21 юли) и на Европейското първенство за юноши до 18 години в Дивизия B в Северна Македония (26 юли – 4 август), заедно с Ангел Иванов.

Моника Минчева ще съдийства на Европейското първенство за момичета до 16 години в Дивизия B в Турция от 15 до 24 август.

Димитър Георгиев ще бъде съдия на Европейското първенство за жени до 20 години в Дивизия B от 6 до 14 юли в България.

Орлин Николов ще бъде главен комисар на шампионата за юноши до 18 години в Дивизия C в Албания (23-28 юли) и инструктор на съдиите на Европейското първенство за момичета до 16 години в Унгария (16-24 август).

Ивайло Ресиловски ще бъде комисар на Европейското първенство за девойки до 18 години в Дивизия C в Косово (23-28 юли).

Елеонора Рангелова ще бъде главен комисар на Европейското първенство за юноши до 18 години във Финландия (27 юли – 4 август).

Добави коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Бъдете в крак с най-важните новини

С натискането на бутона за абониране потвърждавате, че сте прочели и сте съгласни с нашата Декларация за поверителност и Условия за ползване