Брад Пит ще става баща след шейсетака?

Брад Пит обмисля възможността да има дете с приятелката си Инес де Рамон, съобщи Mirror. Холивудската звезда, която вече има шест деца от бившата си съпруга Анджелина Джоли, е отчужден от тях след тежката им бракоразводна битка. Въпреки това, 60-годишният Брад не изключва идеята да се ожени отново или да има още деца.

Инес де Рамон, която е на 34 години, е била „истински източник на утеха“ за Брад по време на съдебните му неволи с Анджелина, което е сближило двойката. Според източници, Брад е съгласен да има деца с нея, ако тя желае. Той обича идеята да изгради живот с Инес и не изключва нищо.

Източникът добави, че Брад не става по-млад и би искал да има деца по-скоро, като дори се е шегувал, че ще прави училищни обиколки на 70-годишна възраст, надявайки се все още да го възприемат като сърцеразбивач.

Новината идва в момент на продължаващо напрежение между Брад и някои от децата му. Брад и Анджелина имат шест деца: Мадокс (22 г.), Захара (19 г.), Шайло (18 г.), Пакс (20 г.), Нокс (15 г.) и Вивиен (15 г.). Наскоро дъщеря му Шайло Джоли-Пит подаде молба за законно премахване на фамилията Пит от името си, като го промени на Шайло Джоли. По-голямата й сестра Захара също реши да се откаже от фамилията на баща си.

Добави коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Бъдете в крак с най-важните новини

С натискането на бутона за абониране потвърждавате, че сте прочели и сте съгласни с нашата Декларация за поверителност и Условия за ползване