Гръцки медии: Криптокралицата Ружа Игнатова се издирва в Атина

Гръцките медии публикуват обширни материали за Ружа Игнатова, българката, обявена за издирване от САЩ с награда от 5 млн. долара за участие в една от най-мащабните схеми за измами в света. Под заглавието „Ружа Игнатова се издирва в Атина“, няколко централни гръцки издания предоставят подробности за нея, като тя е сред най-търсените престъпници от ФБР.

Наградата от 5 млн. долара подсказва, че американските власти имат информация, че Ружа Игнатова е жива, което медиите в Гърция акцентират в коментарите си. В материалите се разглежда нейната дейност в създаването на финансова пирамида, както и нейните връзки с лице от Гърция, управлявало разпространението на наркотици на Балканите.

В гръцките медии са публикувани няколко снимки на Ружа Игнатова, макар че се предполага, че ако се укрива в Гърция, тя може да е с нова самоличност и променен външен вид след пластични операции. Счита се, че тя не би избрала отдалечени острови за укриване, където хората са запознати помежду си, а най-вероятното място е Атина, където Игнатова последно е била забелязана преди 5 години.

Добави коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Бъдете в крак с най-важните новини

С натискането на бутона за абониране потвърждавате, че сте прочели и сте съгласни с нашата Декларация за поверителност и Условия за ползване