Пребиха 16-годишно момиче в училищен двор в София

В двора на училище в София 16-годишно момиче е станало жертва на жестоко нападение в понеделник. Според докладваната информация, ученичката е била нападната от три момичета и едно момче, които не само я били, но и снимали инцидента с телефоните си.

Лелята на пострадалото момиче сподели пред Българското национално радио:

„В понеделник ми каза детето. Лельо, в два часа дойдоха, защото точно тогава свърши часа на детето. Много я боли главата, не ходи на училище, защото главоболието е много силно. Коремът я боли много силно. С майка й вчера отидохме и подадохме и там сигнал в полицията. Има видеоклип, той е в моя телефон, в училището, на тяхните камери се гледа по-хубаво, в двора на училището три момичета я налагат и едно момче после я удря в стомаха също“.

Столичната полиция потвърди инцидента и съобщи, че работи по случая. Майката и лелята на момичето са подали сигнал в 3-то Районно полицейско управление, след като са били с нея в болница за медицинско преглеждане.

По случая е образувана преписка, а от страна на полицията се извършва разследване. Детето и родителите на другите заподозрени ще бъдат извикани за разговори.

Добави коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Бъдете в крак с най-важните новини

С натискането на бутона за абониране потвърждавате, че сте прочели и сте съгласни с нашата Декларация за поверителност и Условия за ползване