Спецакция в Елинпелинско: Иззети са значително количество наркотици и акцизни стоки без бандерол

При специализирани операции в Елинпелинско са иззети значителни количества наркотици и акцизни стоки с невалиден бандерол, съобщиха от ОДМВР-София.

На 14 юни служители от сектор „Противодействие на икономическата престъпност“ в ОДМВР-София проведоха специализирана полицейска операция в община Елин Пелин по линия „акцизни стоки“. При проверка на склад за съхранение и обработка на маркетингови материали в с. Равно поле са открити тютюневи изделия и алкохолни напитки с изтекъл срок на валидност на акцизния бандерол. Иззети са 88 480 къса цигари и 23 бутилки уиски. По случая е регистрирана преписка.

Същия ден служители от сектор „Противодействие на криминалната престъпност“ съвместно с колегите си от РУ-Елин Пелин извършили претърсване на частен адрес в с. Лесново. В къщата са открити и иззети 32 грама бяло вещество на бучки, реагиращо на амфетамин. Двамата обитатели на адреса са задържани за 24 часа, а по случая е образувано досъдебно производство.

Добави коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Бъдете в крак с най-важните новини

С натискането на бутона за абониране потвърждавате, че сте прочели и сте съгласни с нашата Декларация за поверителност и Условия за ползване