„Труп“ плава часове наред в езеро в Индия: Накрая се оказа изморен заспал мъж

Куриозна случка се разиграла в село в индийския щат Андхра Прадеш, където местните жители рано сутринта изпаднали в паника, когато забелязали неподвижно човешко тяло в езерото. Това се случило около 7 ч. сутринта. Опитвали се да го събудят, но вместо отговор последвала тишина, затова хората помислили, че виждат труп. Тялото не мръднало до обяд, около 12 ч. След като на мястото пристигнали полицейски екип и Спешна помощ, тялото все още плавало във водата, съобщава Oddity Central.

Неочакван обрат настъпил, когато се установило, че това, което приличало на труп, всъщност бил пиян мъж, дремещ във водата след 10-дневна тежка работа в местна кариера. Кратък клип, публикуван онлайн от разследващия журналист Судхакар Удумула, показва как един от по-смелите полицаи влиза във водата и дърпа тялото за ръка, което внезапно събужда мъжа, изненадан от вниманието.

Хората около него избухват в смях, докато „мъртвецът“ се мъчи да разбере какво се случва. „Възкръстналият“ мъж обяснил на полицията, че е прекалил с алкохола след 10 дни тежка работа в кариерата и решил да поплува в езерото, за да се разхлади, но се уморил и бързо изпаднал в дълбок сън.

Добави коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Бъдете в крак с най-важните новини

С натискането на бутона за абониране потвърждавате, че сте прочели и сте съгласни с нашата Декларация за поверителност и Условия за ползване